Enorme domper voor Amy Courtens en Luca Diez uit 'K2 zoekt K3'
COS
Enorme domper voor Amy Courtens en Luca Diez uit 'K2 zoekt K3'
Foto: Instagram @amy_courtens

Vol trots kondigden Amy Courtens en Luca Diez onlangs groot nieuws aan. Ze zouden na 'K2 zoekt K3' samen gaan zingen.

Amy Courtens en Luca Diez zouden Vlaanderen gaan rondtoeren als De Bende, een coverband. Ze passeerden al langs verschillende Vlaamse podia. Onlangs moesten Amy en Luca echter meedelen dat ze een show moesten annuleren wegen privéredenen.

Nu wordt duidelijk wat er aan de hand is. Luca kampt met stemproblemen en moet binnenkort een operatie ondergaan. Het zorgt ervoor dat hij tot na de zomer niet zal kunnen optreden. Dat deed het duo een erg drastische knoop doorhakken.

"Luca moet zoveel mogelijk zwijgen", zegt manager Antony Van der Wee (echtgenoot van Karen Damen, red.) in Het Nieuwsblad. "Dus hebben we, in samenspraak met het team achter De Bende, besloten dat Amy ook een stapje terugzet. Zij samen met iemand anders op het podium, dat zou niet hetzelfde zijn."

De Bende bestond al voor Amy en Luca aan boord kwamen en gaat volgens de krant ook gewoon door. Ellen Dufour, bekend van 'Big Brother', en Tom Olaerts, die zesde werd in 'Idool 2003', nemen de fakkel over. Een terugkeer van Amy en Luca bij De Bende sluit Antony niet uit.

Meer nieuws

Meer nieuws

.