Emotionele Metejoor kan niet geloven wat hem overkomt: "Kan niet omschrijven wat dit met me doet"
COS

Metejoor is niet meer weg te denken uit het Vlaamse muzieklandschap. Elk nummer dat hij de afgelopen twee jaar uitbracht werd een hit.

Metejoor, ofwel Joris Van Rossem, begon in 2016 met muziek maken. Hij krijgt meteen veel fans met zijn eerste nummers, waaronder Niels Destadsbader. Pas begin 2021 breekt hij helemaal door met '1 op een miljoen' en wat later doet ook 'Rendez-vous' het bijzonder goed.

Nu heeft Metejoor fantastisch nieuws. "Eén jaar na ons debuutalbum kondigen wij met ons team onze allereerste Sportpaleis-show aan!", zegt Joris op Instagram. "Ik kan niet met de juiste woorden omschrijven wat dit met mij doet."

"Maar naast fierheid, immens geluk en nog 1000 andere gevoelens voel ik vooral dankbaarheid. Mercikes dat jullie dit mee hebben verwezenlijkt. Laat ons dit op 4 november 2023 vieren op een 'uit de hand gelopen familiefeest met veel muziek' in de grootste zaal van België."

"Hopelijk zien we elkaar op 4 november... in het Sportpaleis (heel gek om dat te kunnen typen)", aldus Metejoor. Tickets voor de show zijn vanaf 4 november 2022 om 10 uur te koop via www.sportpaleis.be.

https://www.instagram.com/p/CkPzHPPNkv-/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.