Een ongelofelijke prestatie van Niels Destadsbader: "Waanzin"
LHX
Een ongelofelijke prestatie van Niels Destadsbader: "Waanzin"
Foto: VRT

Niels Destadsbader maakte zijn laatste nieuwe single, 'Liefs voor later', samen met de Surinamer Kenny B. Die is ontzettend populair in zijn thuisland.

Kenny B is een heuse celebrity in Suriname, en dat heeft ook voordelen voor Niels Destadsbader. Hun single 'Liefs voor later' staat er namelijk op nummer 1. Het is de eerste keer dat een Vlaamse artiest dat presteert.

Dat de song het heel goed deed, wist Niels al enkele weken. Toch is hij ontzettend verrast. "Toen ze me belden om het te zeggen heb ik meteen naar de platenfirma gebeld om te vragen of het een mop was", zegt hij op Radio2. 

Hij en Kenny B zijn onlangs samen naar Suriname geweest om er hun videoclip op te nemen. Om het goede nieuws te vieren, hebben ze beslist om die nu al uit te brengen. Hij moedigt dan ook iedereen aan om hem eens te bekijken. "We zijn er echt trots op, en het feit dat we op 1 staan, is echt waanzin."

Het volgende doel van de twee zangers is uiteraard 'Zomerhit' winnen. "Er heeft nog nooit een Vlaamse artiest op 1 gestaan in Suriname, maar er heeft volgens mij ook nog nooit een Surinaamse artiest 'Zomerhit' gewonnen", lacht Niels. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Niels Destadsbader (@niels_destadsbader)

Meer nieuws

Meer nieuws

.