Dochter doet ontdekking over Willy Sommers: “Wist ik niet van hem”
COS
Dochter doet ontdekking over Willy Sommers: “Wist ik niet van hem”
Foto: Photonews

Willy Sommers was nog nooit zoveel samen met zijn gezin. De coronapandemie bracht het gezin dichter bij elkaar dan ooit.

Willy Sommers staat in de zomer normaal gezien ongeveer 50 keer op het podium, maar zag die optredens een voor een in het water vallen. Voor zoon Luka en dochter Luna was het wennen om papa zo vaak thuis te zien in de zomer, maar ze ontdekten ook nieuwe dingen over elkaar.

“Hij maakt altijd veel grapjes, maar ik wist niet dat hij zó grappig kon zijn. Hij is hilarisch”, vertelt dochter Luna in Het Laatste Nieuws. “Ik ga in september op kot in Gent en hij zegt nu bijvoorbeeld constant dat hij vier nachten in de week bij mij komt slapen. En dat blijf hij volhouden, hè.”

“We hadden ook veel minder ruzies, want er waren geen discussies over tot hoe laat ik mocht uitgaan, want het kon toch niet. Daardoor is de band met mijn ouders hechter geworden.” Ook Luka was volgens zijn zus blij dat hun papa er veel meer is. “Ze knuffelen elke dag. Ik denk dat hij het altijd lastiger heeft gehad met de afwezigheid van papa dan ik.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.