Dit zagen we niet aankomen: Christoff doet vreemd opkijken met bizarre onthulling
COS
Dit zagen we niet aankomen: Christoff doet vreemd opkijken met bizarre onthulling
Foto: VTM

Christoff staat al dertig jaar op het podium. De zanger gaat dit najaar op tournee met de muziek van zijn grote muzikale held Will Tura met 'Christoff Zingt Tura'.

Christoff is als zanger bijna dagelijks op de baan. Voor de zanger is zijn auto de enige plek waar hij zich volledig kan ontspannen. Vaak is het Ritchie, Christoffs ex-verloofde en huidige roadmanager, die naar en terug van optredens met de auto rijdt.

Opvallend: Christoff staat erop dat er zo weinig mogelijk geluid is. Dus niet praten, maar ook geen muziek. Christoff bekent dat hij in de auto bijna nooit muziek opzet. "Ook niet als ik zelf rij", vertelt hij in Primo.

"Als ik van de studio kom en we hebben nieuwe nummers gemaakt, wil ik die constant horen. Ook in de auto. Maar eens die liedjes op de cd staan, is dat voorbij. Dan luister ik er niet meer naar", zegt de zanger in het weekblad.

"En naar de radio luister ik eigenlijk nooit", moet hij opbiechten. Toch een vreemde gewoonte voor een zanger. "Net daarom zeker?", merkt hij op. "Ook thuis staat nauwelijks muziek op. Ik heb er echt nood aan om soms helemaal niets te horen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.