Diede van den Heuvel heel eerlijk na K3-passage: "Een grote teleurstelling"
COS
Diede van den Heuvel heel eerlijk na K3-passage: "Een grote teleurstelling"
Foto: VTM

De afgelopen twee maanden zag K3 er op het podium in Nederland een beetje anders uit. Hanne Verbruggen werd een tijdje vervangen door 'K2 zoekt K3'-finaliste Diede van den Heuvel.

Aan het einde van de zomervakantie kreeg Diede van den Heuvel een telefoontje van Studio 100. Ze heeft geen seconde getwijfeld om Hanne Verbruggen te vervangen. Het K3-avontuur zit er nu op voor Diede. Deze week waren de laatste 'Kom Erbij'-shows in Breda.

"Het was toch even moeilijk, omdat het de laatste show was", vertelt Diede aan Omroep Brabant. "Marthe en Julia hebben echt superlieve dingen gezegd, dat niemand anders het had kunnen doen en dat ze heel blij met me waren de afgelopen tijd. Dat is wel heel speciaal en heel mooi om te horen."

Voor Diede was het alsnog een droom die uitkwam, nadat ze vorig jaar vierde werd in de finale van 'K2 zoekt K3'. "Toen had ik iets van: het moet zo zijn, het is prima. Julia past perfect bij K3, het is goed zo. Nu heb ik natuurlijk echt geproefd hoe het K3 zijn is en dat was toen niet zo", bedenkt Diede zich.

"Dus nu is het natuurlijk wel een grotere teleurstelling dan toen. Maar ik bekijk het positief. Ik geloof wel dat er nieuwe deuren openen en er leuke dingen aankomen", zegt Diede. "Ik heb het mogen meemaken en dat is wel heel bijzonder."

Meer nieuws

Meer nieuws

.