De kop is eraf voor Julia Boschman: 'Zo beleefde zij haar eerste K3-shows'
COS
De kop is eraf voor Julia Boschman: 'Zo beleefde zij haar eerste K3-shows'
Foto: VTM

Donderdag hadden de meisjes van K3 nog opnames voor 'The Voice Kids', vrijdag stonden ze op het podium tijdens hun eerste 'Kom Erbij!'-show.

Julia Boschman beleeft meteen een heuse vuurdoop als K3'tje met meteen een weekend met maar liefst negen optredens, drie per dag. De eerste dag in het Trixxo Theater in Hasselt zit er al op voor Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia.

"Wat ben ik blij dat ik jullie allemaal eindelijk live mag ontmoeten", klonk het bij een enthousiaste Julia aan het begin van de show. "Wij zijn alle drie al blij", zegt Hanne vervolgens. "En zijn jullie blij om hier vandaag te zijn?", vraagt Marthe, wat op gejuich wordt onthaald.

K3 Highlights, het grootste K3-fanaccount, was erbij tijdens de première van 'Kom Erbij!' en toont op Instagram al enkele foto's van de meisjes - onder meer eentje met tutu, sluier en bruidsboeket. Julia lijkt het vooral heel erg naar haar zin te hebben tussen Hanne en Marthe.

Ook Remi De Smet uit 'K2 zoekt K3' ging al een kijkje nemen en zag dat het goed was. Met Julia kreeg hij tijdens de tv-zoektocht een heel sterke band. Hij wilde haar dan ook meteen komen aanmoedigen. "Zo trots!", schrijft hij bij een filmpje van de show.

https://www.instagram.com/p/CarqS46sdl0/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.