'De 3 Biggetjes' in het gedrang door aanhoudende blessure Marthe De Pillecyn? K3'tje reageert
COS
'De 3 Biggetjes' in het gedrang door aanhoudende blessure Marthe De Pillecyn? K3'tje reageert
Foto: Photonews

Fantastisch nieuws voor de K3'tjes en hun fans: 'De 3 Biggetjes' keert terug naar de Vlaamse en Nederlandse zalen. Op 10 februari 2024 gaat de musical in première.

De meisjes van K3 verschenen vrijdag in outfit - inclusief iconische pruiken én varkensneusje - bij de voorstelling van 'De 3 Biggetjes'. Ze brachten er ook de gelijknamige K3-hit. Opvallend: dat deden ze vanop een stoeltje.

Marthe De Pillecyn sukkelt al sinds midden april met een geblesseerde knie. Het K3'tje mag van de dokter nog steeds niet dansen. Marthe is ervan overtuigd dat de musical niet in het gedrang zal komen door de blessure

"'De 3 Biggetjes' speelt pas vanaf februari volgend jaar. Het zou heel vreemd zijn als mijn knie tegen dan nog niet in orde zou zijn. Dat komt wel goed", benadrukt Marthe. In het najaar starten de repetities.

"Intussen ben ik heel voorzichtig en rust ik zoveel ik kan, met mijn been omhoog. Op een stoel de musical spelen zou ik niet zo leuk vinden. Ik merk tijdens de shows dat ik het enorm mis om samen met Hanne en Julia te dansen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.