Davina Michelle uit 'Liefde Voor Muziek' trekt resolute conclusie over samenwerking met Marco Borsato
COS
Davina Michelle uit 'Liefde Voor Muziek' trekt resolute conclusie over samenwerking met Marco Borsato
Foto: VTM

Niet één of twee, maar drie Nederlandse artiesten zitten in het achtste seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Er is het duo Suzan & Freek, maar ook Davina Michelle.

In Nederland groeide Davina Michelle de afgelopen jaren uit tot een grote ster. In België kunnen we haar vooral kennen van de grote hit 'Hoe Het Danst'. Daarvoor werkte ze samen met Armin van Buuren en Marco Borsato

Toen Marco Davina vroeg om het nummer samen met hem te zingen, was dat destijds een eer. Nu ligt dat volgens de zangeres natuurlijk helemaal anders omwille van het schandaal rond grensoverschrijdend gedrag.

Dat ze 'Hoe Het Danst' niet meer kan zingen zonder dat er vragen bij gesteld worden of dat radiozenders het niet meer draaien, vindt ze niet erg. "Op dit moment gaat het alleen om de slachtoffers, of dat nou Marco is of de mensen die aangifte gedaan hebben", zegt Davina in Dag Allemaal.

"Blijkt Marco toch schuldig te zijn, dan kan dat hele nummer me aan m’n reet roesten, zoals ze dat zeggen in Rotterdam", aldus Davina Michelle in het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.