Danny Fabry maakt zich kritische bedenking over nieuwe sterartiesten: "Moesten er jaren voor werken"
COS
Danny Fabry maakt zich kritische bedenking over nieuwe sterartiesten: "Moesten er jaren voor werken"
Foto: VTM

Vrijdagavond is er een nieuwe aflevering van 'Tien Om Te Zien'. De grootste sterren van vandaag komen opnieuw langs, maar er worden ook een paar oude vertrouwde gezichten verwelkomd.

Danny Fabry werd donderdag 75 jaar. Een van zijn leukste verjaardagscadeaus? Dat hij nog eens mag opduiken in 'Tien Om Te Zien'. Danny Fabry zorgt voor een goede portie sfeer in Westende met 'Ça C’est La Vie' uit 1989.

Danny had een beetje schrik toen hij het podium op moest. Zou het jonge publiek zijn nummer wel kennen? Dat was nergens voor nodig. Er werd goed meegezongen en er weerklonk een enorm applaus aan het einde van het nummer.

Backstage ontmoette Danny heel wat jonge artiesten van dit moment. "Metejoor riep backstage plots: 'Hier se, de legendarische Danny Fabry.' Iedereen was zo sympathiek. Ook met Pommelien en Camille klikte het", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Met Bart Kaëll deelde Danny een kleedkamer. "Er is altijd contact gebleven met de artiesten van vroeger", zegt hij. "Het verschil met vroeger? Camille en co. werden in no time supersterren, terwijl wij er jaren voor moesten werken", bedenkt Danny zich.

Artiesten mochten in de jaren tachtig volgens Danny blij zijn met één keer televisie per jaar. De komst van VTM veranderde dat. "Plots waren we een hype. Het programma gaf onze carrières een boost", aldus Danny in de krant.

Meer nieuws

Meer nieuws

.