Dana Winner investeert 30.000 euro: “Ik laat het niet kapotmaken door coronavirus”
PMN

Dana Winner ziet door het coronavirus veel geannuleerd worden. De zangeres zou immers voor het eerst optreden in China, Brazilië en Israël.

Optredens zijn er nauwelijks of niet voor Dana Winner. Het gevolg is dat haar fans hun idool nog nauwelijks te zien krijgen. "Fans vragen me via sociale media continu wanneer ze me dan wél eindelijk kunnen zien. Ze zitten op hun honger”, licht de zangeres toe in Het Laatste Nieuws. “Via twee virtuele concerten, 'From my home to your home', wil ik hen nu bereiken. Ik ga ze kwaliteit geven voor een democratische prijs."

Dana Winner zal die twee concerten bij haar thuis geven. Voor die twee concerten en de captatie ervan, investeerde Dana 30.000 euro. "Ja, het is misschien een risico dat veel geld kost. Maar ik vind dat je moet dúrven te investeren. Onze sector lijdt al zo erg dat stilstaan geen optie is.” 
 

“De band tussen een artiest en het publiek mag niet stukgaan omdat de overheid de voorbije periode onvoldoende opkwam voor de meer dan 80.000 mensen en meer dan 5.000 bedrijven die actief zijn in de event- en cultuursector.” 

“De muziek mag niet uitdoven omdat we geen traditioneel podium meer hebben zoals we dat altijd gekend hebben. Als dit digitale concept aanslaat, ligt de hele wereld meer dan ooit voor iedereen open."

Meer nieuws

Meer nieuws

.