Dan toch terug samen met Ritchie? Christoff doet iedereen verrast opkijken met straffe onthulling
COS
Dan toch terug samen met Ritchie? Christoff doet iedereen verrast opkijken met straffe onthulling
Foto: Photonews

Christoff deelde in mei 2021 somber nieuws. Na bijna vier jaar samen besloten Christoff en zijn toenmalige verloofde Ritchie uit elkaar te gaan.

Christoff benadrukte in zijn aankondiging dat ze in de beste verstandhouding uit elkaar waren gegaan en dat ze het nieuwe pad samen zouden verkennen. "Met nog steeds veel liefde, vriendschap en vooral heel veel respect voor elkaar."

Dat bewezen Christoff en Ritchie het afgelopen anderhalf jaar wel. Christoff en Ritchie zijn nog steeds de beste vrienden en brengen dan ook nog steeds veel tijd met elkaar door. Een relatie hebben ze volgens Christoff niet meer.

Toch deed hij iedereen onlangs vreemd opkijken. Dat had te maken met zijn 66ste tripje naar Disneyland Parijs. Onlangs ging hij erheen samen met Ritchie. "We zijn uit elkaar, maar komen nog supergoed overeen", zegt Christoff in Nina.

"6 december is de dag van ons eerste afspraakje, dus hebben we dat toch samen gevierd", aldus Christoff. Zou daar toch niet meer aan de hand zijn? We gunnen het Christoff sowieso van harte!

https://www.instagram.com/p/Cl1Y7O5oJLI/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.