BREAKING NEWS Cupido schiet raak! Regi Penxten stelt ons voor aan kersverse vriendin: "Spanning is gewoon ontploft"
COS
Cupido schiet raak! Regi Penxten stelt ons voor aan kersverse vriendin: "Spanning is gewoon ontploft"
Foto: VRT

Twee jaar na zijn breuk met Elke Vanelderen is het zover voor Regi Penxten. De dj heeft opnieuw de liefde gevonden. Hij viert Valentijn in het gezelschap van Kristel Hubeny.

Regi Penxten is tot over zijn oren verliefd op de 34-jarige Kristel Hubeny uit Genk. Ze is logopediste van beroep en woont op zo'n 15 minuten rijden van Regi. Ze is eerder getrouwd geweest en heeft een dochter: Julia.

Zeventien jaar geleden liepen Regi en Kristel elkaar al eens tegen het lijf na een show van Milk Inc. in een club in Gent. Er was meteen een klik. "Ik was helemaal van mijn sokken geblazen, dat weet ik nog", vertelt Regi in Dag Allemaal.

"Maar Kristel was piepjong en door allerlei omstandigheden is het nooit iets kunnen worden. Zij is dan in Dubai gaan werken en we zijn elkaar uit het oog verloren", vertelt de dj. Ze bleef wel door zijn achterhoofd spoken. En andersom.

"Ik was intussen getrouwd met Elke en had kinderen, maar na de scheiding is ze vorige zomer ineens weer op mijn radar gekomen. Onze contacten verliepen steeds intenser en naar 't einde van het jaar is de spanning tussen ons gewoon ontploft."

https://www.instagram.com/p/Cooc07tMccH/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.