Coronabesmetting Julia Boschman zorgt voor problemen: 'K3'tje kon hier niet aanwezig zijn'
COS
Coronabesmetting Julia Boschman zorgt voor problemen: 'K3'tje kon hier niet aanwezig zijn'
Foto: Photonews

De meisjes van K3 zijn nog volop aan het repeteren voor hun 'Kom Erbij!'-tournee. Op vrijdag 4 maart beleeft Julia Boschman haar vuurdoop.

Even was er lichte paniek bij de meisjes van K3. Julia Boschman testte anderhalve week geleden positief op het coronavirus en moest meteen in quarantaine. Julia voelde zich nochtans kiplekker.

"Heel frustrerend, ik dacht dat ik een serieuze achterstand zou oplopen. Gelukkig voelde ik mij goed, zodat ik toch nog op mijn kamer kon trainen." Via FaceTime kon ze blijven trainen en dus is er van een achterstand geen sprake.

Hoewel Julia's coronabesmetting tijdens de K3-show niet zichtbaar zal zijn, zal dat waarschijnlijk wel het geval zijn op televisie. Een tijdje geleden deelde Hanne Verbruggen namelijk beelden van zichzelf en Marthe De Pillecyn tijdens opnames.

Opvallend: Julia was nergens te bespeuren. Wie we wel zagen, was Joes Brands, de eigenaar van de opnamestudio , maar vooral ook: de hulpcoach van K3 bij 'The Voice Kids'. 

De meisjes hadden dus opnames voor het VTM-programma, door corona zonder Julia. Ook op woensdag 2 en donderdag 3 maart staan er opnames gepland voor de Knockouts. Daarbij kan Julia gelukkig wél aanwezig zijn.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.