Interview “Compleet anders dan de meeste artiesten”: Deze naam verraste ‘The Starlings’ het meest in ‘Liefde Voor Muziek’
WVDS

Twee jaar geleden deden Kato Callebaut en Tom Dice samen mee aan ‘Liefde Voor Muziek’. Wij polsten bij hen hoe zij hebben gekeken naar het voorbije seizoen.

“We hebben niet veel tijd gehad om te kijken, maar we herbeluisteren wel alle liedjes”, vertelt Tom Dice. “De producer van ‘Liefde Voor Muziek’ heeft ook onze platen gemaakt, dus we zijn altijd wel benieuwd naar hoe hij het ervan af brengt.”

“Degene die me het meest verbaasd heeft, was Ozark Henry”, licht Kato toe. “De manier waarop hij naar muziek kijkt, is anders dan de meeste artiesten. Hij heeft van heel veel nummers eigenlijk een compleet nieuw nummer gemaakt.”

Voor Camille hebben Kato en Tom al enkele nummers geschreven, dus haar kenden ze al nog voor het programma van start ging. “Camille is gewoon een bom”, volgens Tom. 

“We werken regelmatig samen met haar en haar drive is enorm. Ze heeft super veel energie en gaat niet stoppen voor ze is waar ze wil komen.”

Wil je nog meer horen van wat ‘The Starlings’ te zeggen hebben? Bekijk het hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.