Interview Co-presentator Jeroen Verdick over rol in ‘Hoe zal ik het zeggen?’
WVDS

Jeroen Verdick was in het laatste seizoen van 'Hoe zal ik het zeggen?' de co-presentator van Jens Dendoncker. Iedereen merkte dat die twee een heel fijne klik hebben en perfect op elkaar zijn ingespeeld.  

Jeroen Verdick en Jens Dendoncker kennen elkaar dan ook al jaren. “We hebben elkaar via de comedy leren kennen”, vertelt Jeroen verdick aan Showbizz24.

“Ik mocht op een gegeven moment in een café ergens optreden voor een zekere Jens Dendoncker. Hij was toen totaal nog niet bekend en bezig met zijn eerste eigen show. Ik mocht voor zijn show tien minuutjes spelen.”

“Het klikte onmiddellijk en hij kwam ook na de show zeggen dat hij mijn stuk wel leuk vond. En op het moment dat zijn show af was, heeft hij mij gevraagd om zijn voorprogramma te doen. En op die manier is er een leuke vriendschap ontstaan.”

Kijkers vragen zich natuurlijk af of er nog een vervolg komt. “Dit jaar alvast niet meer. Het is een heel grote productie en om die elk jaar op poten te zetten is bijna onhaalbaar. Of er volgend jaar eentje komt, het antwoord daarop moet ik jullie voorlopig schuldig blijven.”

Zo de eerste keer voor tv werken was toch anders dan in zalen spelen, maar Jeroen deed dat voortreffelijk. “Ik voelde mij heel op mijn gemak om samen met Jens voor een camera te staan omdat die vriendschap er al was.”

“Dat maakte het allemaal veel natuurlijker en makkelijker voor mij. Het was enorm dankbaar om dat met Jens te mogen doen.”

Bekijk het volledige gesprek met Jeroen in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.