Cleymans & Van Geel dolenthousiast met naderende concerten ‘Liefde voor Muziek Live’: “Nu mogen we doen waar we het best in zijn"
PMN
Cleymans & Van Geel dolenthousiast met naderende concerten ‘Liefde voor Muziek Live’: “Nu mogen we doen waar we het best in zijn"
Foto: VTM

Het populaire tv-programma ‘Liefde voor Muziek’ levert elke jaargang een aantal verrassende versies van bestaande nummers op. En dat was niet anders voor de mannen van Cleymans & Van Geel. 

“Ons ondertussen bekendste nummer ‘En Route’ zou er nooit geweest zijn zonder ‘Liefde voor Muziek’. Veel mensen kenden Jonas Van Geel en mezelf als individuele artiesten, maar het is ook fijn dat iedereen nu weet dat we samen muziek maken”, vertelt Jelle Cleymans.

Met ‘Liefde voor Muziek Live’, brengen alle deelnemers van de editie 2021 het beste van zichzelf in de Lotto Arena in Antwerpen. Het evenement gaat door op 25 en 26 september.

“Nu mogen we doen waar we het best in zijn: spelen voor publiek! Op één avond zie je Tourist LeMC, Emma Bale, Willy Sommers, Geike Arnaert, Bert Ostyn van Absynthe Minded en Ronny Mosuse. Dat alleen al maakt dit evenement zo uniek en de moeite om te komen kijken”, aldus Jelle en Jonas.

Er zijn nog kaarten te bestellen voor het avondconcert op zaterdag 25 september. En op zondag 26 september vangt het concert in de namiddag aan. Kijk hier voor tickets: http://www.lotto-arena.be/nl/kalender/2021-2022/liefde-voor-muziek-live
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.