Christoff zag het fout aflopen: “Dan was oma wellicht al overleden geweest”
PMN
Christoff zag het fout aflopen: “Dan was oma wellicht al overleden geweest”
Foto: Photonews

Christoff en zijn hele familie hebben het coronavirus gekregen. Ze denken dat ze dit gekregen hebben van hun grootmoeder.

Ondertussen is Loïc Van Impe dus van start gegaan met zijn programma ‘Zot Van Koken’. Liefhebbers van kookprogramma’s hebben intussen al volop laten weten wat ze van nieuweling Loïc vinden. Op het internet wordt opvallend gemengd gereageerd, merkt TV Familie op. Heel wat mensen vinden Loïc top. De reacties gaan van “Zo’n sympathieke gast” over “De Vlaamse Jamie Oliver is opgestaan” tot “Loïc is zo’n schattig ventje”. De nieuwe VTM-kok heeft dus al heel wat hartjes gewonnen.

Maar Loïc krijgt ook minder positieve commentaren te slikken: “Een beetje meer bescheidenheid mag wel, jongen”, schrijft iemand. En: ‘Voorlopig is Loïc niet mijn ding. Geef mij Sandra maar.’ En iemand anders: “Loïc heeft iets te veel streken, vind ik. Jammer.” Net zoals Jeroen Meus al jarenlang moet horen, krijgt Loïc Van Impe ook al meteen commentaar op zijn manier van koken. “Zoveel zout en boter dat hij gebruikt! Wat een verschil, zeg”, maakt iemand de vergelijking met Sandra Bekkari.

Volgens veel kijkers is men er bij VTM ook vooral op uit om van Loïc een tweede Jeroen te maken. “Loïc heeft de trekjes van Jeroen Meus precies al overgenomen”, lezen we op het internet. “Het is meer show dan koken.” Loïc heeft zelf in ieder geval al gezegd: “Ik ben geen chef, Jeroen wél. Ik heb gewoon een passie voor eten.” En ook: “Meus is onvervangbaar.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.