Christoff vindt het echt niet kunnen en grijpt in bij ex-verloofde Ritchie
COS
Christoff vindt het echt niet kunnen en grijpt in bij ex-verloofde Ritchie
Foto: Instagram @christoffofficial

Christoff en Ritchie verbraken in 2021 hun verloving. Het koppel was vier jaar samen en al meer dan twee jaar verloofd.

Christoff maakte via sociale media duidelijk dat er nog steeds veel liefde, vriendschap en respect voor elkaar was. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Ritchie nog steeds een groot deel uitmaakt van Christoffs leven. Een label willen ze echter niet meer op hun relatie plakken.

Op persoonlijk vlak zijn Christoff en Ritchie nog steeds heel close, maar ook op professioneel vlak is dat het geval. Ritchie is namelijk aan de slag als roadmanager voor de zanger. Hij gaat telkens mee naar optredens van Christoff.

"Hij rijdt meestal naar en terug van optredens. En dan is het: niet praten, geen muziek, gewoon compleet tot rust komen", vertelt Christoff in Primo. "Ritchie rijdt, maar ik zit zelf ook vooraan", benadrukt de zanger. Een autorit is voor hem pure ontspanning.

Christoff is zelf een heel voorzichtige chauffeur. Hij houdt zich telkens aan de voorgeschreven snelheid. Al vindt hij sommige trajectcontroles wel gevaarlijk. "Het laatste stuk van de snelweg, als ik bijna thuis ben, staat vol met camera's", zegt de zanger in het weekblad.

"Als je dan 's nachts, op terugweg van een optreden en wanneer er bijna niemand meer op de baan is, met 120 km/u blijft rijden, riskeer je in slaap te dommelen. Maar goed, ik hou me er wel aan. En Ritchie ook. Daar sta ik op. Van het moment dat hij was gat bijgeeft, trek ik aan zijn mouw om snelheid te minderen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.