Christoff toont eindelijk zijn ware aard: "Nu mag iedereen het weten"
LHX

Christoff is een buitengewoon vrijgevig persoon. Dat toonde hij ook tijdens de lockdown, toen hij videoboodschappen maakte voor mensen die het moeilijk hadden tijdens corona.

"Oorspronkelijk zou ik de 25 mooiste verhalen uitkiezen, maar uiteindelijk heb ik meer dan 500 video's gemaakt", vertel Christoff aan Dag Allemaal. Hij moet toegeven dat hij het moeilijk vindt om nee te zeggen.

Hij vindt het namelijk erg leuk om met zijn bekendheid iets voor mensen te doen, zonder dat daar een prijskaartje aan hangt. "Vroeger liep ik daar misschien niet zo mee te koop, maar nu mag iedereen het weten", klinkt het resoluut.

Voordien dacht hij dat het misschien wat dikkenekkerig zou kunnen overkomen. "Maar nu denk ik: ik bén zo, waarom zou ik dat moeten verstoppen?", klinkt het.

Hij heeft een drastische ommezwaai gemaakt: waar hij zich vroeger te veel aantrok van wat anderen van hem dachten, heeft hij nu leren aanvaarden wie hij is en waar hij voor staat. "Wat heeft voor die klik gezorgd? Ouder worden, denk ik."

Volg het leukste showbizznieuws op de voet met onze app!

Meer nieuws

Meer nieuws

.