Christoff neemt geen blad voor de mond over 'Blind Getrouwd'-partner van beste vriend Joren
COS
Christoff neemt geen blad voor de mond over 'Blind Getrouwd'-partner van beste vriend Joren
Foto: Play4

Joren Dumont kennen we sinds een tijdje als een van de 'Blind Getrouwd'-deelnemers. Hij heeft al meer dan twintig jaar een bekende boezemvriend.

Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' is al meer dan twintig jaar erg goed bevriend met zanger Christoff. Hoewel ze boezemvrienden zijn, wist de zanger aanvankelijk niet dat Joren zou deelnemen aan het VTM-programma.

"Ik had eerst zoiets van: Joren, waarom doe jij hieraan mee? Ik heb al 100 keer naar Joren gebeld: 'Joren, ik heb dé vriendin voor jou.' Ik probeer hem altijd te koppelen, omdat Joren in mijn ogen de perfecte man is", zegt Christoff bij HLN Showbits.

Christoff begrijpt niet waarom Joren de ware nog niet gevonden heeft. Dat hij dat nu probeert in 'Blind Getrouwd' vindt Christoff grappig, maar ook tof. Maar wat vind hij nu van Jorens partner Lien? De zanger lacht enigszins mysterieus wanneer hij ernaar gevraagd wordt.

"Het is een supermooi meisje, sowieso. Maar het mooie moet ook vanbinnen zitten", klinkt het. "Het is niet alleen dat je knap moet zijn vanbuiten, maar ook vanbinnen. Dus ik hoop dat dat natuurlijk nog mag ontplooien tot iets supermoois. En ik gun het hem ook.

Meer nieuws

Meer nieuws

.