Christoff, Luc Steeno en co halen halsbrekende toeren uit: Willy Sommers moet er niet van weten
COS
Christoff, Luc Steeno en co halen halsbrekende toeren uit: Willy Sommers moet er niet van weten
Foto: Gwenny Eeckels

Eind maart 2023 vindt in de Hasseltse Trixxo Arena de zestiende editie van het Schlagerfestival plaats. Christoff, Yves Segers, Laura Lynn, Matthias  Lens, Luc Steeno, Willy Sommers én Lisa del Bo trokken naar het indoor rolschaatspark Rollerland in Aalst om de tv-spot in te blikken.

Voor Christoff was het sinds zijn twaalfde geleden dat hij nog eens op rolschaatsen rondreed in Rollerland. "Stoppen lukt nog niet, maar ik ben al blij dat ik me recht kan houden in de bochten", lacht Christoff tijdens de opnames van de tv-spot voor het Schlagerfestival.

Christoff kijkt er weer enorm naar uit om op het podium van het Schlagerfestival te staan. "We moeten elke kans grijpen om op die gezellige planeet te kunnen zijn, waar we even alle zorgen vergeten en teruggaan naar de basis", zegt de zanger.

Ook Willy Sommers zal erbij zijn. Meedoen in de tv-spot zag hij zeker zitten, maar die rolschaatsen aantrekken toch niet helemaal. "Ook al ben ik een skiër en sportief, ik heb vandaag niet gerolschaatst omdat ik dat nog nooit heb gedaan", legt hij uit. "Stel je voor dat ik hier tegen de grond smak, dat zou niet ideaal zijn."

"Toch heb ik mij, met veel glitter en glamour, goed geamuseerd met de collega’s. Het ging er allemaal losjes aan toe. De sfeer was uitstekend, net zoals dat elk jaar het geval is in Hasselt. Voor artiesten zijn die optredens voor tienduizend mensen per avond, nog steeds de kers op de taart", aldus Willy Sommers.

Het 16de Schlagerfestival vindt plaats op 24, 25 en 26 maart 2023 in de Trixxo Arena Hasselt, met optredens van Christoff, Laura Lynn, Willy Sommers, Die Schnappers, Yves Segers, Luc Steeno Lisa del Bo én De Romeo’s. Glitter en glamour is het centrale thema. Meer info vind je op www.hetschlagerfestival.be.

Meer nieuws

Meer nieuws

.