Christoff klapt uit de biecht over liefdesleven: "Makkelijker toen ik een vriendin had"
STG

Christoff vertelt voor het eerst over openhartig over zijn zijn liefdesleven. In zijn nieuwste single krijgen we Christoff 3.0 te horen, zo omschrijft hij de volledige nieuwe sound.

"Dit ben ik" is de titel van het nieuwe nummer van Christoff. Het is een autobiografisch lied dat veel ambitie heeft voor de zanger. Hij hoopt de mensen echt wakker te schudden met dit nummer.

"Sinds ik op mijn 18e uit de kast ben gekomen, hebben we een lange weg afgelegd als je kijkt naar waar we vandaan komen. De jeugd heeft het nu veel gemakkelijker dan vroeger, en daar ben ik erg dankbaar voor", begint Christoff.

Toch ondervindt hij nog steeds regelmatig problemen met homoseksualiteit. "Onlangs kwam een vriend van mij uit de kast op zijn 23e. Hij zei: 'Christoff, de kast staat nog steeds op een kier, want jij bent de enige die het weet. Ik ben zo bang voor de reactie van mijn ouders en mijn omgeving.'"

De coming-out van Christoff verliep niet zonder moeilijkheden. "Ik verloor mijn vertrouwen in iedereen. Door alle pesterijen begon ik aan mezelf te twijfelen. Ik merkte dat als ik weer een vriendin had, alles gemakkelijker was. Mensen gingen ineens op een andere manier met me om", voegt hij eraan toe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.