Video Christoff en Lindsay nemen drastisch besluit: "Willen we nooit meer meemaken"
PMN

Door de strenge coronamaatregelen is het voor onze Vlaamse artiesten nog niet mogelijk om op te treden voor een groot publiek. Het heeft Christoff en Lindsay aan het denken gezet.
 

Christoff en Lindsay kondigen een verrassende carrièrewending aan. Naast het zingen gaan ze betaalbare woningen bouwen en verbouwen. Ze doen dat in bijberoep.

“Ik heb altijd geleerd om uit negatieve periodes het positieve eruit te halen”, legt Christoff uit bij MENT TV. “Alles gebeurt met een reden.”

“Waarom dit gebeurt weet ik nog altijd niet, daar zullen we misschien ooit wel uitkomen. Het heeft me doen inzien dat ik niet volledig afhankelijk wil zijn van mijn zangcarrière”.

“Ik heb voor mijn zangcarrière keihard gewerkt. Je ziet wel dat als iemand op pauze drukt, er dan niets meer is. En het kan gebeuren, hé.”

“Laat ons hopen dat we nu meemaken, we nooit meer moeten meemaken, maar het kan wel. Dus willen mijn zus Lindsay en ik ook nog iets anders doen.”

Christoff en Lindsay gaan aan de slag in de bouw. “We hebben een baksteen in ons maag”, gaat de zanger verder. “Mijn zus en ik komen uit een aannemersfamilie.”

“We gaan een klein projectje doen rond bouwen en verbouwen. We doen dat om onze zinnen te verzetten, maar ook om minder afhankelijk te zijn van onze zangcarrière."

Meer nieuws

Meer nieuws

.