Chris Van Tongelen zal het niet snel meer vergeten: “Onwezenlijk”
PMN
Chris Van Tongelen zal het niet snel meer vergeten: “Onwezenlijk”
Foto: Photonews

Chris Van Tongelen staat weer met ‘De Romeo’s op het podium. Met ‘Adrenalina’ hebben ze ook weer een nieuwe single klaar.

Chris Van Tongelen blikt terug op het moment dat de coronacrisis uitbrak in ons land. ‘De Romeo’s’ hadden net ‘Bella Ciao’ voorgesteld in het Sportpaleis tijdens Moose Bar XXL.

“Het voelt nog altijd aan als iets onwezenlijks. Met De Romeo’s waren we goed op dreef en waren we bij wijze van spreken aan het vlammen tegen 120 per uur”, licht Chris Van Tongelen toe. 

“We hadden er net een succesvol weekend opzitten en waren begonnen met de promotie van onze nieuwe single. Het Schlagerfestival stond voor de deur en toen kwam corona, en was het van de ene op de andere dag gedaan met de pret.” 

“We zaten ineens allemaal thuis met een blanco agenda zonder optredens. Voor ons alle drie was het inderdaad wennen en afkicken. De voorbije 16 maanden hebben we ons elk op een verschillende manier creatief beziggehouden, maar was er ook het besef dat we hier met De Romeo’s sterken zouden uitkomen.” 

“We hebben de optredens, het uitbrengen van nieuwe muziek en vooral het publiek ontzettend hard gemist”, besluit Chris.

'Adrenalina', de nieuwe single van 'De Romeo's, is te downloaden via deze link: https://lnk.to/DeRomeosAdrenalina

Meer nieuws

Meer nieuws

.