Interview Chris Van Tongelen wil wat kwijt: “Dit is het succesrecept achter 'De Romeo’s'”
WVDS

Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi vormen al jarenlang het succesvol trio ‘De Romeo’s’. Ze toeren samen heel Vlaanderen door.

Showbizz24 kon ‘De Romeo’s’ even voor de microfoon halen voor een optreden. Onze reporter vroeg hen wie van het drietal het best kan zingen. 

“Wij zijn alledrie even goed in wat we doen”, antwoordt Chris Van Tongelen. “Chris is heel goed in het hoge, ik ben dan weer goed in het lage en Davy zit er zowat tussenin”, vult Gunther aan. “Ik zing altijd de leads”, aldus Davy, “omdat ik niet zo goed de stemmetjes kan zingen.” 

Wat is dan juist het succesrecept van De Romeo’s? “Onze stemmen blenden mooi met elkaar, passen samen en we hebben allemaal onze eigen sound”, zegt Chris. “Dat is de reden dat De Romeo’s zo’n goede formule is.”

Chris vat het op gepaste wijze samen. “Laat me het zo zeggen: wij zijn drie zangers. Je hebt zangers, maar je hebt ook acteurs die zingen. Wij zijn dat nu toevallig ook, maar we zijn zangers die later acteur geworden zijn. En niet omgekeerd.”

Bekijk het volledige gesprek met De Romeo’s via onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.