Celien Deloof windt er geen doekjes om: “Pure discriminatie”
PMN
Celien Deloof windt er geen doekjes om: “Pure discriminatie”
Foto: Facebook

Celien Deloof is de dochter van Margriet Hermans. Er is iets waar ze toch haar bedenkingen bij heeft.

Celien Deloof heeft ook naar de nieuwe cultuurzender PODIUM19 gekeken. “PODIUM19, een initiatief van de Vlaamse kunstinstellingen, gesubsidieerd en ondersteund door de Vlaamse regering, leek een veelbelovend platform”, reageert de zangeres bij Radio 1.

“Een platform op televisie maar ook voor de ondernemende organisator van fysieke en/of digitale culturele activiteiten. Maar vult het ook al die beloftes en verwachtingen in? Helaas niet en graag geef ik mijn visie, naar aanleiding van de ‘week van de Belgische muziek’.”

"Ik wil geen klaagzang opvoeren"

“Begrijp me niet verkeerd, ik wil geen klaagzang opvoeren. Het is een lovenswaardig initiatief maar helaas wordt het brede Vlaamse publiek toch wat over het hoofd gezien.” 

“Op 29 januari, nota bene mijn verjaardag, las ik in een gekend weekblad een interview met o.a. Miguel Wiels, Stany Crets, Dirk van Vooren, Sven de Ridder en mijn eigen moeder Margriet Hermans. De quote van het artikel? ‘Pure discriminatie’. 

“En hoewel ik blij ben dat een initiatief als PODIUM 19 wordt opgestart moet ik me bij deze quote helaas toch aansluiten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.