CAMILLE verrast met gloednieuwe poprocksong: "Eigenlijk een beetje een droef verhaal"
COS
CAMILLE verrast met gloednieuwe poprocksong: "Eigenlijk een beetje een droef verhaal"
Foto: © Dirk Alexander

CAMILLE lanceert aan het begin van de zomer een gloednieuwe single: 'Geen Tranen Meer Over'. De poprocksong is meteen ook de voorbode van haar spiksplinternieuwe album dat eind augustus uitkomt bij CNR Records.

De tekst van 'Geen Tranen Meer Over' is uit het leven gegrepen. "Het liedje schreef ik eind vorig jaar. Eigenlijk een beetje een droef verhaal, maar wel met een happy end. Althans voor mij dan toch", zegt CAMILLE.

"Dat zat zo: ik was keiverliefd op een supermooie en megaleuke jongen, maar eigenlijk zag hij mij niet echt staan. Echt gebeurd! In het begin dacht ik van wel, want we stuurden veel met elkaar, maar daarna werd het stil langs zijn kant."

"Eerst was ik boos, dan verdrietig, maar uiteindelijk vond ik troost bij m'n vriendinnen. We hebben er eens goed om gelachen en een feestje gebouwd. Daarover gaat 'Geen Tranen Meer Over'", besluit Camille Dhont.

Vanaf vrijdag 1 juli is 'Geen Tranen Meer Over' via deze link te beluisteren. De bijhorende video clip wordt later op de wereld losgelaten.

Deze zomer staat CAMILLE op verschillende podia, in november zien we haar in de Lotto Arena. Voor de vijfde show op 6 november om 11.00 uur zijn nog een paar tickets beschikbaar via clubcamille.be.

https://www.instagram.com/reel/CfdOGCfoRBC/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.