CAMILLE verbluft iedereen met nummer van Davina Michelle voor 'Liefde Voor Muziek': "Opnieuw een knaller!"
COS
CAMILLE verbluft iedereen met nummer van Davina Michelle voor 'Liefde Voor Muziek': "Opnieuw een knaller!"
Foto: VTM

Nog één artiest moet in 'Liefde Voor Muziek' haar nummers in een ander jasje horen. De muziek van Davina Michelle horen we maandag 16 mei bij VTM.

CAMILLE licht op Instagram alvast een tipje van de sluier op. Zij vertaalde 'Better Now' van Davina Michelle naar 'Beter Zo'. "Mijn laatste liedje uit 'Liefde Voor Muziek', speciaal voor een heel straffe madam, Davina Michelle. Wat vinden jullie ervan?", vraagt de zangeres aan haar volgers.

Die zijn natuurlijk weer laaiend enthousiast. En terecht! Wat een knaller van een nummer is dat! "Dit klinkt gewoon geweldig! Gefeliciteerd, je doet het opnieuw. En als ik Davina zo zie, vond zij het net zo geweldig!", reageert een fan. "Zo mooi! Kippenvel!" En: "Ja, opnieuw een knaller!"

"Amai! Beter dan dit kan het niet", vindt een andere fan. "Wat een noten haal jij allemaal! Ik ben alvast megabenieuwd naar de volledige versie", reageert iemand. "Wat een stem heb je toch", laat een andere volger weten. "België is te klein voor je aan het worden", besluit een fan nog.

https://www.instagram.com/reel/CdfTSe6ItiE/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.