Familie CAMILLE heeft groot nieuws voor 'Familie'-fans: "Het dak gaat eraf!"
COS
CAMILLE heeft groot nieuws voor 'Familie'-fans: "Het dak gaat eraf!"
Foto: VTM

CAMILLE heeft groot nieuws aan te kondigen. In het najaar staat ze nóg een keer in de Lotto Arena. Deze keer voor een heel speciale gelegenheid.

"Weet je wat pas echt vuurwerk zal geven? Het 30 jaar Familie Feest in de Lotto Arena! Ik zal er zijn samen met de 'Familie'-cast. Vieren jullie mee?" Dat bericht deelde CAMILLE vanochtend in een bijzondere video. Op 17 september is CAMILLE erbij in de Lotto Arena om een spetterend verrassingsoptreden.

"Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van 'Familie'. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af. Dus ik hoop jullie dan allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!", aldus Camille Dhont.

Het 30 jaar Familie Feest wordt een groot spektakel waarin de cast van Familie de verrassende optredens aan elkaar rijgt. We gaan de nostalgische toer op met live acts die worden afgewisseld met muzikale intermezzo's van Willy Sommers en CAMILLE. Tickets zijn te verkrijgen op 30jaarfamiliefeest.be.

Meer nieuws

Meer nieuws

.