Camille geëmotioneerd: "Toen ik het ziekenhuis verliet, kon ik me niet meer sterk houden"
COS
Camille geëmotioneerd: "Toen ik het ziekenhuis verliet, kon ik me niet meer sterk houden"
Foto: VRT

Eric Goens ontvangt in de derde aflevering van 'Het Huis' zijn jongste gaste ooit. Niemand minder dan zangeres CAMILLE geeft 24 uur lang het beste van zichzelf in een zeer muzikale aflevering. 

De popsensatie is amper 21 jaar oud, maar haar jonge leven verliep niet zonder slag of stoot. In 'Het Huis' leert de kijker een andere CAMILLE kennen. Zo gaat ze tijdens het middagmaal dieper in op de beproevingen in haar jonge leven.

"Toen ik 12 jaar was, moest ik het huishouden doen. Mama heeft vele operaties ondergaan na een whiplash en had overal pijn. Papa moest werken dus ik moest mama wassen, boodschappen doen en koken", vertelt de zangeres.

Drie jaar geleden belandde mama Isabelle bovendien in een coma na een hersenbloeding. "Ik was altijd chill en stelde iedereen altijd gerust. Maar toen ik het ziekenhuis verliet, kon ik me niet meer sterk houden", vertelt Camille  geëmotioneerd.

Op het moment dat haar mama doodziek is en haar beste vriend overlijdt, schiet de carrière van CAMILLE de hoogte in. Toch merkt niemand er iets van. "Optreden was wat ik nodig had. Dat is wat ik het liefste deed en waar ik als kind altijd al gelukkig van werd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.