Camille Dhont wil nog wat kwijt na bodyshaming: "Niemand heeft daartoe het recht"
COS
Camille Dhont wil nog wat kwijt na bodyshaming: "Niemand heeft daartoe het recht"
Foto: VTM

Het gaat hard voor Camille Dhont. In november zal ze de jongste soloartieste zijn die in de Lotto Arena stond.

In de aanloop naar haar concert in de Lotto Arena kunnen we Camille Dhont de komende weken zien schitteren in 'Liefde Voor Muziek'. Haar passage in de eerste aflevering op maandag 4 april ging niet onopgemerkt voorbij.

CAMILLE mocht veel positieve commentaren lezen, maar er was er ook een recensie waarin haar uiterlijk bekritiseerd werd. Camille moest lezen dat haar uiterlijk "niet zo bijzonder" is zonder make-up en haar benen werden vergeleken met melkflessen. Een duidelijk geval van bodyshaming dus.

"Een journalist mag zeker een mening hebben over mijn muziek. Dat is een mening en dat is helemaal oké, maar het beledigen van iemand zijn uiterlijk vind ik toch echt wel een grens te ver. Dus ik was daar toch wel een beetje van geschrokken", geeft Camille toe bij nws.nws.nws.

"Uiteindelijk heeft niemand het recht om iemand onnodig te kwetsen. Ik heb witte benen, so what? Iedereen heeft toch zijn eigen ding? Ik heb daar nooit een complex over gehad en ga er nu zeker ook geen krijgen", besluit de zangeres.

https://www.instagram.com/p/Cb-cyPYssV2/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.