Camille Dhont verbijsterd door ontdekking over mama Isabelle na hersenbloeding
COS
Camille Dhont verbijsterd door ontdekking over mama Isabelle na hersenbloeding
Foto: VTM

Camille Dhont kende het afgelopen jaar ongezien succes. Ze scoort de ene na de andere hit en stond in november vijf keer in de Lotto Arena.

Camille Dhont was zeventien toen haar carrière uit de startblokken schoot met haar rol bij '#LikeMe'. Tegelijkertijd moest de zangeres op persoonlijk vlak heel wat verdriet verwerken. Zo werd mama Isabelle getroffen door een hersenbloeding.

De revalidatie van Isabelle heeft twee jaar geduurd. "Ze heeft eerst leren stappen. En terug langzaamaan praten. Haar zicht kwam dan ook terug. Het enige wat niet kan terugkomen, is het gevoel in haar linkerhand. Haar linkerhand hangt altijd een beetje", vertelt Camille in 'Het Huis'.

Camilles mama is erg betrokken bij de carrière van haar dochter. "Ze doet echt alles", zegt Camille. "Weet je dat dat eigenlijk een gevolg is van haar ziekte?", vroeg Eric Goens aan de zangeres.

"Blijkbaar heeft haar psycholoog tegen haar gezegd: 'Zie het als een opportuniteit om voltijds met Camille bezig te zijn.'", aldus de programmamaker. "Dat wist ik niet", klinkt het verrast bij Camille.

Meer nieuws

Meer nieuws

.