Camille Dhont na grensoverschrijdend gedrag: "Ik schaamde me dat hij dat deed"
COS
Camille Dhont na grensoverschrijdend gedrag: "Ik schaamde me dat hij dat deed"
Foto: VRT

Camille Dhont is een van de grootste revelaties van het afgelopen jaar. De West-Vlaamse is amper 21 jaar oud.

Camille Dhont brak bij het jongste publiek door bij '#LikeMe'. Tijdens de uitzendingen werd een van de bedenkers van de reeks beschuldigd van zedenfeiten. Hij kreeg uiteindelijk twee jaar voorwaardelijk. "Bij de hoofdcast is nooit iets gebeurd", benadrukt de zangeres in 'Het Huis'.

Camille kwam jammer genoeg wel al in contact met iemand die z'n macht misbruikte. Ze was veertien en had privézangles. "Ineens ging de roddel rond dat de persoon met wie ik zangles had, naar bed ging met leerlingen. Dat bleek uiteindelijk geen roddel, maar echt zo te zijn."

"Dat is niet gebeurd met mij, maar hij heeft geprobeerd met mij te flirten", zegt Camille. "'Als je 's meegaat met mij, dan laat ik je de volgende keer op een showcase zingen.' Ik ben daar gelukkig niet op ingegaan. Ik heb altijd iets gehad van: dat ga ik echt niet doen."

"Ik heb dat ook nooit tegen m'n ouders gezegd, tot onlangs. Ik schaamde mij daar precies voor, dat hij dat deed. Ik schaamde mij in zijn plek", vertelt Camille. Nadat ze hem een tijd geleden terugzag op een showcase, vertelde ze het aan haar ouders.

Meer nieuws

Meer nieuws

.