Camille Dhont had het niet verwacht na uitzending finale ‘The Masked Singer’: “Ik word er stil van”
PMN

Camille Dhont haar carrière lijkt helemaal gelanceerd te zijn. Ze verbaasde in ‘The Masked Singer’ vriend en vijand met haar onwaarschijnlijk straffe prestaties als Miss Poes.  

Voor Camille Dhont zindert de aflevering van vrijdagavond nog na. “'The Masked Singer' winnen was tot nu toe het mooiste dat ik heb meegemaakt. Ik krijg zoveel overweldigende en luide reacties dat ik er stil word”, laat de zangeres weten.

En lang gaan we Camille niet moeten missen. Ze neemt ook deel aan het nieuwe seizoen van het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’.

VTM heeft al een nummer van haar vrijgegeven. Dat is een herwerking geworden van ‘Lift U Up’ van 2Fabiola.

“Lift U Up / Hou Vol is een zeer ingetogen maar toch positief nummer en alhoewel het opgenomen werd voor er van oorlog sprake was wil ik het toch opdragen aan alle mensen die opgejaagd worden en op de vlucht zijn in de wereld vandaag”, wil Camille daar nog over kwijt.

“De titel kon niet treffende zijn ; Hou Vol! Als ik daar aan denk is elke overwinning relatief maar hopelijk kan ik met mijn muziek de mensen een gevoel van hoop en een beetje verstrooiing bieden.”

Tot slot heeft Camille ook goed nieuws over haar show in de Lotto Arena die in november doorgaat. De ticketverkoop gaat heel goed waardoor er besloten is om een extra show in te plannen. Dus voor iedereen die Camille live aan het werk wil zien kan dat op zaterdag 5 november om 14 uur en om 18 uur.

 Tickets kan je verkrijgen op volgende website: www.gracialive.be
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.