Camille Dhont geschokt door reactie die ze leest: "Je moet het echt maar durven!"
COS

Camille Dhont was al bekend door haar muziek en haar rol in '#LikeMe'. Sinds 'The Masked Singer' zijn er nog maar weinig mensen die niet van haar gehoord hebben.

Als bekende persoon krijgt Camille Dhont natuurlijk veel reacties. In de meeste gevallen positief, maar soms zitten er ook erg gemene reacties tussen. Die probeert ze gewoon te negeren. Erop reageren heeft vaak weinig zin.

"Er zijn altijd mensen de je niet leuk gaan vinden. En dan kan je je er maar beter niet op focussen en gewoon kijken naar alle mensen die wel positief reageren op je", zegt Camille bij '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM.

Soms gaan reacties wel heel ver. "Ik had eens een foto gepost en er zei iemand: 'Is dit een promo voor anorexia?'", herinnert Camille zich. "Ik dacht echt: wow! Stel je nu voor dat ik echt anorexia heb."

"Wat een slecht persoon ben je om zoiets te typen naar iemand? Da's toch echt erg? Het ergste van al was dan nog dat het een moeder van drie kinderen was, dat stond in haar bio. Je moet het echt maar durven."

Op die reacties reageerde Camille niet, maar soms moet ze zich wel bedwingen. "Dan stuur ik dat naar mijn manager. Of dan reageer ik toch, stuur ik dat naar mijn manager en dan zegt die: 'Verwijderen!' En dan verwijder ik dat wel terug."

Meer nieuws

Meer nieuws

.