Camille Dhont doet opvallende onthulling: "Samen met Luka Cruysberghs van Hooverphonic"
COS

Camille Dhont scoorde in 2020 en 2021 al hits als 'Vergeet de tijd' en 'Vuurwerk'. Na haar overwinning bij 'The Masked Singer' kent nu iedereen haar naam.

Camille Dhont wist al snel dat ze later zangeres wilde worden. Al vanaf haar achtste schrijft ze nummers. Dat deed ze vaak met haar papa, die gitaar speelt en vroeger ook producer was.

Het eerste nummer dat Camille schreef, was 'Jij bent voltooid verleden tijd' over haar toenmalige vriendje. In '22 Minuten Stomme Vragen' op MNM liet ze horen hoe dat ongeveer klonk.

Of ze op die leeftijd nooit gedacht heeft om met mee te doen aan Junior Eurosong? "Ik heb daaraan meegedaan", onthult ze in de podcast. "Aan 'Wie wordt Junior' in 2013." Dat was een talentenjacht ter vervanging 'Junior Eurosong'. "Ik ben naar het bootcamp gegaan, maar ben het niet geworden."

"We moesten drukken op een knop en dan was die ofwel groen ofwel rood. En ik zat samen met Luka (Cruysberghs, red.) van Hooverphonic (Luka werd in 2020 vervangen door Geike Arnaert, red.) in een groepje en we waren allebei rood", vertelt Camille.

Meer nieuws

Meer nieuws

.