CAMILLE binnenkort naast grote internationale sterren? 'The Masked Singer' gaat wereldwijd
COS
CAMILLE binnenkort naast grote internationale sterren? 'The Masked Singer' gaat wereldwijd
Foto: VTM

Het Eurovisiesongfestival staat voor de deur. Het is tot op heden de grootste muzikale show ter wereld. Binnenkort zou Eurovision weleens concurrentie kunnen krijgen.

De makers van 'The Masked Singer' hebben namelijk grootste plannen. Ze willen 'One World, One Masked Singer' op poten zetten. Daarin zouden kandidaten uit verschillende versies het tegen elkaar opnemen.

"Dit project is een droom van me geweest sinds we beseften dat 'The Masked Singer' een wereldwijd fenomeen zou worden na het succes in de Verenigde Staten", citeert Variety executive producer Craig Plestis.

Het programma wordt nu in 56 landen uitgezonden. "Ik kan niet wachten om delegaties uit die verschillende versies te verzamelen en ze in nieuwe kostuums te laten deelnemen in een epische competitie die over de hele planeet uitgezonden zal worden."

'The Masked Singer' was in Vlaanderen een gigantisch succes en dat weet ook Variety. De kans dat we iemand mógen afvaardigen is dus best groot. Als het dan één gemaskerde artiest moet zijn, dan toch zeker 'Miss Poes' CAMILLE of 'Koningin' Sandra Kim.

Meer nieuws

Meer nieuws

.