Bridget Maasland doet venijnige uitspraak over André Hazes en Monique

bron: Shownieuws
door: COS
Afbeelding bron: Instagram

Bridget Maasland had een kortstondige relatie met André Hazes. Die is nu weer samen met de moeder van zijn zoontje, Monique Westenberg.

In RTL Boulevard met Bridget Maasland ging het zondag over het nieuwe tattooprogramma ‘Getekend voor het leven’ met André Hazes als presentator. Daarin begeleidt André mensen die een tatoeage willen laten verwijderen.

“Soms wil je het ook weg hebben en later weer terugzetten”, begint Bridget. “Ik weet niet of jullie het mee hebben gekregen, maar eerder dit jaar ging ik een beetje met André Hazes om”, grapt de presentatrice.

Steek onder water

“Hij had in zijn nek ook iets staan wat hij toentertijd weg heeft laten halen.” Terwijl ze dat zegt, verschijnt er een foto in beeld van André met ‘Monique’ in grote letters getatoeëerd in zijn nek. “En nu is het nog steeds weg, als we de foto’s van de afgelopen vakantie zien.”

Kijkers trokken massaal naar Twitter om Bridgets venijnige uitspraken te bespreken. “Naast dat Bridget altijd de onderwerpen over André neemt, ook nog een steek onder water geven dat hij Moniques naam heeft laten verwijderen”, klinkt het onder andere.