Bijzonder emotionele dag voor Niels Destadsbader: "We missen jou"
COS
Bijzonder emotionele dag voor Niels Destadsbader: "We missen jou"
Foto: Play4

Tien jaar geleden kreeg Niels Destadsbader verschrikkelijk nieuws te horen. Zijn beste vriend Robbie was om het leven gekomen.

Niels Destadsbader pikte zijn beste vriend Robbie op 13 april 2012 op om wat te gaan drinken voor Robbies verjaardag. Robbie wou nog wat langer blijven plakken, maar Niels moest de dag erna vroeg uit de veren voor zijn job als Ketnetwrapper en vertrok wat vroeger.

Robbie zou een lift krijgen van een andere vriend, maar hij kwam nooit thuis. Robbie liet het leven bij een zwaar verkeersongeval. Het verlies raakt Niels nog steeds. In 2016 schreef hij het nummer 'Speeltijd' over zijn beste vriend.

Vorig jaar kwamen Niels en zijn vrienden via Zoom bij elkaar om Robbie een fijne verjaardag te wensen. "Je bent er nog altijd bij, vriend. Altijd", klonk het toen bij een emotionele Niels.

Vandaag staat Niels opnieuw stil bij de dood van Robbie. Op Instagram deelt hij het herdenkingskaartje van Robbie. "Al tien jaar. We missen jou", schrijft Niels erbij. Veel sterkte op deze moeilijke dag.

Meer nieuws

Meer nieuws

.