Belle Perez doet bijzonder verrassende onthulling over Kris Wauters

door: COS
Belle Perez
Afbeelding bron: Photonews

Belle Perez horen we sinds kort weer op de radio met haar nummer 'Enamorada'. Q-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe maakten een 'Dorothee Vegas & Like Mike'-danceversie van het nummer.

Belle Perez zit al meer dan twintig jaar in de muziekindustrie. 'Belle Perez' is een artiestennaam, maar leunt heel dicht aan tegen haar echte naam: María Isabel Pérez Cerezo. Voor haar muziekcarrière werd ze 'Maribel' genoemd.

Die naam gebruiken familieleden in Spanje nog wel, maar zelfs haar ouders noemen haar intussen 'Belle'. Iedereen spreekt haar dus aan als 'Belle'. Of toch bijna iedereen. "De enige die me nog Maribel noemt, is Kris Wauters", zegt Belle in de Qmusic-podcast 'De 10 Meest Gegoogelde Vragen'.

Over Kris heeft Belle wel een leuke anekdote. "Kris heeft eigenlijk voor mijn allereerste album 'Hello World' de backing vocals ingezongen. Op heel het album, met nog een aantal andere mensen. Die wou dat doen", vertelt ze.

"Ik was een groentje natuurlijk, ik vond dat fantastisch. De eerste optredens die we gedaan hebben voor de platenmaatschappij, daar was hij bij. Dat schept wel een band. Die is mij dan altijd Maribel blijven noemen", aldus Belle Perez.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!