Bekende artieste wou deelnemen aan 'Eurosong', maar VRT moet slecht nieuws brengen
COS
Bekende artieste wou deelnemen aan 'Eurosong', maar VRT moet slecht nieuws brengen
Foto: Photonews

In januari beslist Vlaanderen wie er voor België naar het Eurovisiesongfestival wordt gestuurd. Dat komen we te weten in 'Eurosong' op zaterdag 14 januari.

Er waren bijzonder veel artiesten die nummers instuurden naar de VRT. Het zijn uiteindelijk Ameerah, Chérine, gala dragot, Gustaph, Hunter Falls, Loredana en The Starlings die we binnenkort aan het werk zien in 'Eurosong'.

Buiten Loredana en The Starlings zijn de andere artiesten nog relatief onbekend. Het zou kunnen dat er 'grote' namen nog voor de uiteindelijke selectie afgevallen zijn. Dat is natuurlijk niet iets wat ze graag willen etaleren.

Wat wel geweten is, is dat Luka Cruysberghs wou deelnemen. Ze zag het Eurovisiesongfestival twee keer aan zich voorbij gaan. Eerst was er de coronapandemie en vervolgens werd ze bij Hooverphonic vervangen door Geike Arnaert.

Aan Dag Allemaal geeft Luka toe dat ze een nummer heeft ingestuurd. Volgens het weekblad zou de VRT haar echter laten weten hebben dat het niet kon, omdat ze het nummer al wou brengen tijdens haar show in de AB in november.

Meer nieuws

Meer nieuws

.