Bazart-frontman Mathieu Terryn brengt plots strubbelingen binnen de groep aan het licht
COS
Bazart-frontman Mathieu Terryn brengt plots strubbelingen binnen de groep aan het licht
Foto: Photonews

De mannen van Bazart lieten vrijdag een feestje losbarsten op Pukkelpop. Ze brachten Guusje en Pommelien Thijs mee als special guests.

Mathieu Terryn, Oliver Symons en Simon Nuytten gaven vrijdag het beste van zichzelf op de wei van Pukkelpop. De groep was nog eens voltallig. Dat was de afgelopen weken wel anders. Op 'Zomerhit' trad de groep wel samen op, maar tijdens 'Tien Om Te Zien' niet.

Bazart & Guusje waren niet alleen genomineerd voor 'Zomerhit' met 'Blijf Nog Even Hier', ze haalden ook de top tien bij 'Tien Om Te Zien' en werden dan ook een paar keer in Westende verwacht. Simon Nuytten was er bij 'Tien Om Te Zien' niet bij.

Gitarist Simon werd tijdens 'Tien Om Te Zien' onder meer vervangen door Mauro Pawlowski en Kris Wauters. Een reden van Simons opvallende afwezigheid werd er niet gegeven. Nu komt er eindelijk duidelijkheid.

"We zijn door een lastige periode gegaan", vertelt Mathieu aan Het Laatste Nieuws. "Het schip was bijna gezonken, maar we hebben elkaar teruggevonden. Meer willen we daar op dit moment niet over vertellen", aldus de Bazart-zanger.

Meer nieuws

Meer nieuws

.