Bart Kaëll verscheurd van verdriet na verschrikkelijk nieuws over dierbare
COS
Bart Kaëll verscheurd van verdriet na verschrikkelijk nieuws over dierbare
Foto: Photonews

Bart Kaëll werd eerder deze maand 63 jaar. De zanger gaat vaak naar de dokter, om te zien dat alles nog goed functioneert, maar verkeert gelukkig in goede gezondheid.

Als Bart Kaëll de genen van zijn moeder heeft, dan zal hij nog heel wat jaren meegaan. Barts grootmoeder langs moeders kant werd zelfs 98 jaar. "Ook op mijn moeder lijkt haar leeftijd geen vat te hebben", vertelt Bart over zijn moeder Madeleine, die bijna 90 is.

Barts vader bereikte die gezegende leeftijd jammer genoeg niet. Bijna twintig jaar geleden, in 2004, overleed Barts vader aan de gevolgen van slokdarmkanker. "Dat was één van de donkerste perioden in mijn leven", geeft Bart toe in Primo.

"Ik heb dat hele proces heel bewust meegemaakt. Papa heef zo'n twee jaar afgezien. Aanvankelijk was de operatie aan de slokdarm goed gelukt, maar kort nadien stelden ze botkanker vast. Uitgezaaid. Toen is het heel snel gegaan."

Bart heeft het nog steeds moeilijk met het verlies. "Er is nog altijd verdriet", zegt hij. "Maar ik zie het ook als een levensles. Mensen worden nu eenmaal geconfronteerd met dat soort erge zaken." Het belangrijkste volgens Bart is om positief vooruit te blijven kijken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.