Bart Kaëll onthult zijn meest bizarre verhaal: “Vrouw wist allicht niet dat ze daarvoor bij mij het aan het foute adres was”
PMN

Bart Kaëll heeft het gemist om op een podium te staan. De zanger heeft de hele crisis wel zijn stem blijven onderhouden. 
 

“Ik ben heel blij dat ik terug op het podium kan staan. Als je een artiest zijn publiek wegneemt en de zalen om op te treden, dan is dat heel erg. Anderhalf jaar hebben we dat moeten missen. Ook de interactie en de warmte die je krijgt van het publiek dat heb ik heel hard gemist.  “

“Ik heb de discipline gehad om mijn zangoefeningen te blijven doen. Aan het begin van corona heb ik dat al beslist. Ik zing nog veel te graag, aan stoppen heb ik niet gedacht.” 

“Wat wel in mij is opgekomen is om nimmer meermaals op een avond op te treden. Ik wil rustig de tijd nemen voor mijn publiek, dat is nog belangrijker geworden dan voorheen.” 

Blote dame tijdens optreden

“Je maakt echt wel vanalles mee tijdens optredens. Zo heb ik ooit eens een mevrouw in het publiek gehad. Ze stond op de eerste rij en had alles uitgetrokken en stond in haar blote borsten te shaken.” 

“Ze zal niet geweten hebben dat ze daarvoor bij mij aan het verkeerde adres was. Maar de security was er redelijk snel bij en gelukkig maar, zo kon die mevrouw geen kou vatten”, lacht Bart met dit toch wel bizarre verhaal.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.