Bart Kaëll kiest zijn verrassende favoriet voor 'Zomerhit': "Die draag ik een warm hart toe"
COS
Bart Kaëll kiest zijn verrassende favoriet voor 'Zomerhit': "Die draag ik een warm hart toe"
Foto: VRT

'Zomerhit' doet elke zaterdag een muzikaal feestje losbarsten op VRT 1. Op 19 augustus weten we wie Margriet Hermans opvolgt.

Net als vorig jaar maken twintig artiesten kans op de 'Zomerhit'-trofee. Voor de grote finale wordt dat aantal nog van twintig naar tien herleid. Bart Kaëll hoopt met zijn 'Wat is jouw geheim?' natuurlijk bij die laatste tien te horen. En wie weet wint hij wel op 19 augustus?

Bart merkt maar al te goed dat de concurrentie dit jaar enorm sterk is. Denk aan Camille, Pommelien Thijs, Niels Destadsbader of Metejoor. "Zonder namen te noemen: er zal volgens mij flink gestemd worden voor de jonge garde", zegt Bart in TV Familie.

Er lijkt wel iemand een streepje voor te hebben bij Bart. "Wie ik zeker een warm hart toedraag, is Lissa Lewis. Zij heeft de stem, de looks én een goed nummer. Telkens wanneer ik haar 'Het lijkt wel zomer' hoor, begint de zon te schijnen in mijn hoofd."

"Maar van al de genomineerden is er niet één die ik de hoofdprijs niet zou gunnen", benadrukt Bart. De zanger viert op 2 augusts zijn 63ste verjaardag. Dat doet Bart dit jaar op het podium van 'Zomerhit'. Op die dag mag hij 'Wat is jouw geheim?' voorstellen in Blankenberge.

Meer nieuws

Meer nieuws

.