Bart Kaëll geeft zijn ongezouten mening over Pommelien Thijs, zijn grootste concurrente bij 'Zomerhit'
COS
Bart Kaëll geeft zijn ongezouten mening over Pommelien Thijs, zijn grootste concurrente bij 'Zomerhit'
Foto: VTM

Zaterdag weten we wie Margriet Hermans en 'Lekker Blijven Hangen' opvolgt. In Blankenberge vindt de live finale van 'Zomerhit' plaats.

Zondag werden de tien finalisten van 'Zomerhit' bekendgemaakt. Aaron Blommaert, Bart Kaëll, Berre, Camille, Gustaph, Maksim, Metejoor, Niels Destadsbader & Kenny B, Pommelien Thijs, The Starlings & Ozark Henry maken nog steeds kans op de award.

Het mag wel duidelijk zijn dat er twee topfavorieten zijn voor de award: Bart Kaëll met 'Wat is jouw geheim?' en Pommelien Thijs met 'Erop of eronder'. "Ik voel zelf ook dat er iets aan het borrelen is", zegt Bart aan Dag Allemaal. Hij is erg trots op het nummer.

"Natuurlijk zou het een eer zijn om 'Zomerhit' te winnen, maar het hoeft niet per se. Belangrijker voor mij is dat ik er nog eens een echte hit meer scoor", zegt de zanger. Verrassend genoeg zou het Barts eerste 'Zomerhit' kunnen worden.

Je voelt dat bij Pommelien Thijs alles vanuit haarzelf vertrekt.

Hij zal dan nog wel wat promotie moeten doen. De concurrentie is natuurlijk heel groot. Vooral Pommelien lijkt een streepje voor te hebben. "Ik gun Pommelien zeker de overwinning. Ik vind haar een groot talent, en ze is echt. Je voelt dat bij haar alles vanuit haarzelf vertrekt", zegt Bart.

Intussen speelt Bart het spel mee en heeft hij zelfs een cursus TikTok gevolgd, zodat hij een beetje meekan met al het jonge geweld. "Op die manier probeer ik ook nu nog wat stemmen te ronselen", aldus Bart Kaëll.

Meer nieuws

Meer nieuws

.