🎥 Bart Kaëll en Luc Appermont doen iedereen lachen, volger doet opvallend voorstel: "Succes gegarandeerd!"
COS
🎥 Bart Kaëll en Luc Appermont doen iedereen lachen, volger doet opvallend voorstel: "Succes gegarandeerd!"
Foto: Play4

Bart Kaëll maakt dit jaar kans op 'Zomerhit'. De 62-jarige zanger is genomineerd met zijn aanstekelijke nummer 'Wat is jouw geheim?'.

Vorige maand liet Bart Kaëll zijn echtgenoot Luc Appermont 'Wat is jouw geheim?' al eens zingen in de auto aan de Costa Blanca. Dat liep niet van een leien dakje. "We blijven oefenen", schreef Bart bij het filmpje. "Luc is een moeilijke leerling", voegde hij eraan toe.

Deze week deed Bart een nieuwe poging. "Zou Luc het ondertussen al kunnen?", vraagt de zanger zich af. "Ben je klaar?", vraagt Bart aan Luc. "Allee Bart, nog een keer?", zucht Luc, voor hij samen met Bart 'Wat is jouw geheim?' begint te zingen.

Hij doet het goed. Al gaat het wel even mis bij de laatste zin. En ook de laatste toon is niet naar de zin van Bart. "Waarom moet ik zo hoog?", vraagt Luc. "Omdat het zo is", repliceert Bart. "Da's niet mijnen toon."

Andy Peelman, Kim Van Oncen en Birgit Van Mol lachen zich een breuk in de reacties. "Jullie zijn toch zo grappig met z'n tweeën. Topkoppel! Ik word altijd goedgezind als ik jullie bezig hoor", zegt iemand.

"Geweldig koppel. Zo leuk om hen te volgen. Zo echt, geen maskers", zegt een volger. "Schattig jullie twee! Geen zin om een reality à la 'De Verhulstjes' te maken? Succes gegarandeerd", stelt iemand voor. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.