Bart Kaëll doet schokkende onthulling over zijn ontslag: 'Dit was de reden dat ik werd afgedankt'
COS
Bart Kaëll doet schokkende onthulling over zijn ontslag: 'Dit was de reden dat ik werd afgedankt'
Foto: VTM

Bart Kaëll heeft met 'Wat is jouw geheim?' een aanstekelijke hit beet. Het zou zomaar kunnen dat hij op 19 augustus met de 'Zomerhit'-trofee naar huis gaat.

Bart Kaëll kennen we tegenwoordig vooral als zanger. Vroeger was hij bij VTM ook als presentator te zien. Hij presenteerde de 'VTM Mini Playback Show', de 'Soundmixshow' en natuurlijk ook 'Het Rad van Fortuin', dat echtgenoot Luc Appermont ook presenteerde.

Bart had een exclusiviteitscontract bij VTM, maar rond de eeuwwisseling - toen hij veertig werd - werd het contract niet verlengd. Dat werd hem destijds meegedeeld via de telefoon. "Dat heeft me toen veel pijn gedaan", geeft Bart toe in Primo.

"Het was vooral de manier waarop. Niemand kon mij een goeie reden geven voor het feit dat ik werd afgedankt. Er waren toen nieuwe directeurs en dergelijke. En nieuwe borstels willen altijd goed vegen", zegt de zanger.

Aan de kijkcijfers lag het volgens Bart alvast niet. Met de 'Soundmixshow' haalde Bart nog steeds de hoogste kijkcijfers. "Blijkbaar had de vrouw van de nieuwe directeur het niet bepaald voor mij. Dat is weinig professioneel, daar moet je als directeur toch boven staan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.