Antony maakt zich grote zorgen om echtgenote Karen Damen: "Hij vreest dat ik verantwoordelijk zal worden gesteld"
COS
Antony maakt zich grote zorgen om echtgenote Karen Damen: "Hij vreest dat ik verantwoordelijk zal worden gesteld"
Foto: Eén

Karen Damen zien we vanaf 2024 niet alleen in 'Familie', maar ook in de nieuwe VTM-telenovelle. Ze kruipt in de huid van Maud, de moeder van een klasgenoot van titelpersonage Milo (Camille Dhont).

Karen Damen was jarenlang bekend als 'de rosse' van K3. Haar bekendheid is na haar vertrek bij de groep een constante gebleven. Karen dook op in verschillende VTM-programma's en kreeg in het voorjaar van 2020 een vaste rol in 'Familie'.

Karens populariteit heeft veel voordelen, maar jammer genoeg ook een donkere kant. Zo lijkt Karen de perfecte persoon voor cybercriminelen om mensen door middel van valse artikels in de val te lokken. Een probleem dat alleen maar hardnekkiger lijkt te worden.

"Mijn man vroeg me nog of ik hieromtrent niks moest posten. Antony vreest dat ik op de duur nog verantwoordelijk kan worden gesteld mochten mensen op die link klikken en geld verliezen door ‘mijn’ schuld", zegt Karen in Dag Allemaal.

"Maar wat kan ik hieraan doen? Moet ik de politie inschakelen? Heeft dat zin?", vraagt ze zich af. Door het verhaal te delen hoopt ze haar plicht te hebben gedaan om mensen te beschermen. "Nog een laatste waarschuwing: trap alsjeblieft niet in die val!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.